Jautienos išpjovos kepsnys

4.20/vnt

Jautienos išpjovos „steikai“ (brandinti) – jeigu nenorite palikti vietos klaidoms ruošiant pačius skaniausius jautienos „steikus“, rekomenduojame Jums juos gaminti iš pačios minkščiausios, pasižyminčios šilkiniu švelnumu jautienos išpjovos. Geidžiamiausia jaučio dalis, kuri itin lengvai paruošiama, kepama trumpai.

Prieš ruošiant kepsnį, įdėkite jį su nepradaryta vakuumo pakuote į šiltą (ne karštą) vandenį, palikite kelias minutes „mėsai atsipalaiduoti“. Galite pajusti rankose, kaip mėsa tampa minkštesnė. Mėsą kepkite ant gerai įkaitusio paviršio (vieną pusę 2-3 minutes). Prieš kepant galite įtrinti alyvuogių aliejumi, pabarstysi druska ir prieskoniais. Taip pat kepant galite įdėti gabalėlį sviesto. Iškepus „steiką“, įvyniokite 5-7 minutėms į foliją ar tiesiog jį uždenkite. Taip pasiskirstys sultys po visą kepsnį ir jau galėsite mėgautis ir džiuginti kitus puikiu „steiku“.

Taip pat valgoma ir šviežia „Carpaccio“ ar „Tartare“ patiekaluose.

Laikyti 0-6 C temperatūroje

Pakuotės svoris 210 g (+- 20 g paklaida)

Pažeidus pakuotę, tinka vartoti 48 val., bet neilgiau kaip iki vartojimo termino pabaigos. Vartoti termiškai apdorojus.

Liko 12