Jautieno krūtininė BRISKET

3.60/vnt

Jautienos krūtininė – aromatingesnė už kumpį ar mentę, tačiau kiek riebesnė ir kietesnė jaučio dalis. Taip yra dėl to kad krūtinės raumuo dirba daugiau nei kiti. Todėl krūtininės paruošimas reikalauja didesnės kantrybės bei ilgesnio gaminimo. Kuo raumuo tvirtesnis, tuo mėsa aromatingesnė ir turinti daugiau skonio. Krūtininė ganėtinai riebi, riebumas suteikia mėsai sultingumo, todėl nepatartina visiškai nupjauti riebalinio sluoksnio, kadangi tirpdamas jis suteiks mėsai puikų skonį. Tinkama ilgam kepimui žemoje temperatūroje, troškinimui, malimui, sultinių virimui.

Sauso brandinimo ne mažiau 21 d.

Pakuotės svoris 300 g (+- 5o g paklaida)

Liko 2